Fizikalna terapija i medicina

Fizikalna terapija je metoda fizikalne medicine, koja koristi magnetizam,elektricitet, mehaničku energiju, toplinu, zvuk i svjetlost u cilju unapređenja zdravlja, sprječavanja i liječenja bolesti, te oporavkanakon bolesti i ozljeda. Usluge fizikalne terapije koje Vam možemo pružiti su:

Aroma masaža

Aroma masaža je tip masaže u kojoj se koriste esencijalna ulja kako bi se poboljšalo fizičko, emocionalno i mentalno zdravlje. Aroma masaža kombinira tehnike masaže s ugodnim mirisima koji potiču iz esencijalnih ulja, kako bi se pružlio relaksirajuće i ugodno iskustvo.

KAKO SE PROVODI?

Aroma masaža se provodi tako što se esencijalna ulja miješaju sa baznim uljima i nanose na kožu putem masažne tehnike. Masažer će koristiti tehnike pritiskanja, gnječenja, trljanja i tapkanja da bi se koža i mišići ublažili. Aroma masaža se može provoditi na licu i tijelu i namijenjena je za relaksaciju i opuštanje.

ZA KOJA STANJA SE KORISTI?

Ova vrsta masaže može pomoći u smanjenju stresa, poboljšanju raspoloženja, smanjenju bolova u mišićima i zglobovima te poboljšanju cirkulacije krvi.

LIJEČNICI

Naruči se

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?