Fizikalna terapija i medicina

Fizikalna terapija je metoda fizikalne medicine, koja koristi magnetizam,elektricitet, mehaničku energiju, toplinu, zvuk i svjetlost u cilju unapređenja zdravlja, sprječavanja i liječenja bolesti, te oporavkanakon bolesti i ozljeda. Usluge fizikalne terapije koje Vam možemo pružiti su:

Laserska terapija

Laserska terapija u fizikalnoj terapiji koristi svjetlosnu energiju iz lasera za liječenje raznih stanja i povreda. Ova terapija se može primijeniti na različitim dijelovima tijela, uključujući mišiće, kosti, tetive, ligamente i kožu.

KAKO I ZA ŠTO SE PROVODI?

Laserska terapija djeluje tako što svjetlosna energija prodire u tkivo i potiče procese popravljanja stanica, što dovodi do smanjenja upale, poboljšanja cirkulacije krvi i ubrzavanja procesa ozdravljenja. Ova terapija se često koristi za liječenje sportskih povreda, bolova u leđima, artritisa, neuropatije i drugih stanja.

Laserska terapija obično se provodi korištenjem niskih razina laserske svjetlosti, što je sigurno i bezbolno za pacijenta. Trajanje terapije može varirati ovisno o stanju pacijenta i području koje se tretira.

LIJEČNICI

Naruči se

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?