Fizikalna terapija i medicina

Fizikalna terapija je metoda fizikalne medicine, koja koristi magnetizam,elektricitet, mehaničku energiju, toplinu, zvuk i svjetlost u cilju unapređenja zdravlja, sprječavanja i liječenja bolesti, te oporavkanakon bolesti i ozljeda. Usluge fizikalne terapije koje Vam možemo pružiti su:

Magnetoterapija

Magnetoterapija u fizikalnoj terapiji koristi magnetsko polje kako bi se ubrzao proces ozdravljenja i smanjili simptomi raznih bolesti i ozljeda.

Magnetsko polje se stvara korištenjem elektromagneta, koji emitira pulsirajuća magnetska polja. Ova polja prodiru u tkiva tijela, što dovodi do raznih bioloških procesa.

ZA ŠTO SE KORISTI?

Magnetoterapija se koristi za liječenje raznih stanja, uključujući upalne bolesti, bol, oštećenja živaca, rane i frakture. Također se može koristiti za poboljšanje općeg stanja tijela i poboljšanje cirkulacije krvi.

KAKO SE PROVODI?

Postupak magnetoterapije obično traje između 15 i 30 minuta, a tijekom njega pacijent leži ili sjedi dok se elektromagnetna zavojnica nalazi iznad ili ispod dijela tijela koji se liječi. Važno je da se ovaj postupak provodi pod nadzorom obučenog terapeuta kako bi se osiguralo sigurno i učinkovito liječenje.

LIJEČNICI

Naruči se

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?