Fizikalna terapija i medicina

Fizikalna terapija je metoda fizikalne medicine, koja koristi magnetizam,elektricitet, mehaničku energiju, toplinu, zvuk i svjetlost u cilju unapređenja zdravlja, sprječavanja i liječenja bolesti, te oporavkanakon bolesti i ozljeda. Usluge fizikalne terapije koje Vam možemo pružiti su:

Medicinska gimnastika

Medicinska gimnastika je oblik rehabilitacijske terapije koji uključuje fizičke vježbe i aktivnosti koje se koriste za liječenje i sprečavanje različitih stanja tijela. Cilj medicinske gimnastike je pomoći u obnovi snage, fleksibilnosti, ravnoteže i koordinacije tijela nakon ozljede ili bolesti, te olakšati funkciju tijela u svakodnevnim aktivnostima.

KADA SE PREPORUČUJE?

Medicinska gimnastika se često koristi u liječenju raznih stanja, uključujući bol u leđima, osteoartritis, artritis, ozljede mišića, ozljede ligamenata, cerebralnu paralizu, Parkinsonovu bolest, multiple sklerozu i druge neurološke poremećaje. Programi medicinske gimnastike mogu biti prilagođeni individualnim potrebama i ciljevima pacijenata, te se obično izvode pod nadzorom stručnjaka za rehabilitaciju.

LIJEČNICI

Naruči se

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?