Turska kupelj

ANTICELL

Turska kupelj

Osigurava relaksaciju i osjećaj ugode, posebice nakon stresna i naporna dana. Mogu je koristiti ljudi svih životnih dobi, uz kontrolu tlaka i respiratornih smetnji. 
Učinak topline i pare očituje se u tome što pomaže optoku krvi i limfe otpuštajući toksine u procesu pojačana znojenja i tako potpomaže detoksikaciju organizma. Toplinom uzrokovano širenje pora olakšava prodor pare u kožu i odstranjivanje odumrlih stanica i nečistoća, što rezultira sjajnom, elastičnom i mekom kožom.

Parna kupelj preporučuje se osobama koje pate od nesanice, loše cirkulacije, suhe i oštećene kože, mišićne napetosti, reumatskih tegoba, bronhitisa…

Toplinom uzrokovano širenje pora olakšava prodor pare u kožu i odstranjivanje odumrlih stanica i nečistoća, što rezultira sjajnom, elastičnom i mekom kožom. Visoka temperatura parne kupelji stimulira i vitalne funkcije, pospješuje imunitet i daje tijelu dodatnu energiju.


S druge strane, inhalacija tople pare i mirisnih esencija omogućuje hidrataciju pluća i tretmane kod različitih smetnji dišnog sustava, kao što su astma, pušački bronhitis, kronični kašalj i slično. 

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?