O nama

0
fizioterapeuta
0
medicinske sestre
0
Liječnika
O nama galerija 1
O nama galerija

Ustanova za zdravstvenu njegu Priska Med osnovana je 2003. godine, s ciljem pružanja usluga zdravstvene njege u kući i fizikalne terapije.

Iznimnim zalaganjem stručnog tima, djelatnost fizikalne terapije i rehabilitacije ubrzo se proširio na rad u prostorima Ustanove. Tako, fizioterapijska skrb onkoloških bolesnika, rad s djecom s poteškoćama u razvoju, rad s posljedicama neurološkog, traumatskog ili ortopedskog uzroka postaje kvalitetom prepoznatljiv, zaštitni znak naše Ustanove.

Vlastiti prostor naše Ustanove koji je svojim kapacitetom, položajem i visokim standardima uređenja i struke nas predstavio kao uspješnog poslovnog partnera vrijednog kvalitetne suradnje ima nekoliko radnih jedinica, spomenut ćemo samo neke; velika i prozračna gimnastička dvorana sa svom potrebitom opremom i spravama za vježbanje svih tehnika, te svlačiona sa 28 osiguranih garderobnih ormarića. Zatim gimnastička dvorana za djecu, prostor za individualan rad – kineziterapija različitih međunarodno priznatih i vodećih fizio/reha tehnika, prostor za elektroterapiju, za limfnu drenažu tj. fizioterapiju limfedema nakon op. dojke i drugih stanja, sauna, parna kupelj, prostor za tehnike opuštanja, ambulanta te sestrinska soba i dr.

Posebno valja istaknuti šest izvrsno opremljenih smještajnih jedinica, za sve one koji zbog udaljenosti imaju potrebu za posebno, pogodno i stručno izrađenim programom višednevne fizikalne terapije uz smještaj.

Naravno, uz sve postojeće popratne sadržaje, od ceste do nas nema niti jedna stepenica za sve klijente kojima je na raspolaganju dizalo. Ili pak, putokazi na svim prilazima zgrade, koji Vas mogu i širokim stubištem voditi do nas.

Učinite svoj Korak do zdravlja uz stručno i ljubazno osoblje Priska Med ustanove.

Krenimo

Ovdje smo za vas
24 sata dnevno, 7 dana tjedno

Lokacija

Kroz Smrdečac 45/3. zgr. Vila Velebita, 3.kat, 21000 Split

Email

priskamed@gmail.com

Uredovno vrijeme

pon-pet 8-21h

Besplatne konzultacije

021/461-517

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?