Ponude

SAUNA - jednostavan i ugodan način čišćenja organizma od toksina

Tisućama godina ljudi koriste saunu kao zdrav i efikasan način brige o zdravlju!

  • sauna pomaže da se opustite i riješite stresa
  • čisti i pomlađuje kožu i cijeli organizam
  • poboljšava cirkulaciju krvi
  • efikasna je kod mršavljenja
  • potiče izbacivanje toksina iz tijela
  • poboljšava elastičnost arterija, štiti od visokog tlaka, bolesti srca i krvnih žila
  • pomaže kod artritisa, alergija, kožnih bolesti
  • povišena temperatura tijela koju potiče sauna, ubija bakterije, gljivice, viruse i parazite. Uništava patogene stanice!
  • zahvaljujući sauni možete se riješiti infekcija uha, sinusa, grla i crijeva, čak i kroničnih bolesti
PROMOTIVNA CIJENA SAUNE + AROMA MASAŽE 45` 5x = 1.000,00 kn (uz korištenje tuša, ručnika i ogrtača) PROMOTIVNA CIJENA SAUNE + AROMA MASAŽE 45` 10x = 1.650,00 kn (uz korištenje tuša, ručnika i ogrtača)

AROMA MASAŽA

Aroma masaža – je vrsta umjetnosti dodira, koja ima veoma ljekovita svojstva kako za tijelo, tako i za um. Masaža povećava izlučivanje hormona serotonina koji je zaslužan za dobro raspoloženje, ali i potiče tijelo na prozvodnju hormona endorfina koji je prirodni analgetik, te na taj način smanjuje bolove. U aroma masaži koristimo se aromatičnim uljima koja duboko ulaze u kožu.
Kombinacija saune i masaže je doista vrhunski užitak na kojem će Vam tijelo jednom znati zahvaliti!

LIMFNA DRENAŽA

LIMFNA DRENAŽA kao poklon za sebe ili Vaše drage je najučinkovitiji, prirodni način čišćenja organizma od nakupljenih otrova tijekom čitave godine a koji zakiseljuju tjelesne stanice, oduzimaju kisik krvi i tkivu. Time nas izravno vode u bolest. Cilj drenaže je izbacivanje štetnih produkata metabolizma iz tijela, pa osim čišćenja na tjelesnoj razini, detoxikacija potiče i čišćenje na emotivno mentalnoj razini, postajemo zdraviji, smireniji i radosniji.
Ovakav oblik čišćenja kompletnog organizma je uputno provoditi 2x godišnje, pred jaku zimu i toplije dane, pa je upravo ovo idealno vrijeme za „pospremanje“ samoga sebe. Tijekom cijele godine, pojedinačnim tretmanom potrebno se je održavati.
Brigom za vlastito zdravlje, dajemo ljubav i radost svojim najbližima, svojim nasljednicima već u ovom trenutku!

LIMFNA DRENAŽA – ručna + aparatna – 10 tretmana – 1.800,00 kn (red.cij. – 2.300.00 kn) za Vas i za Vaše drage LIMFNA DRENAŽA – ručna + aparatna – 1 tretman – 200,00 kn (red.cij. – 230.00 kn)

Djeli ovu obavijest