Anticelulitni program

Celulit je posljedica pretjeranog povećanja volumena stanica masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u tijelu, što sprečava normalan optok krvi i limfe koji odvode otpadne vode iz tkiva. Toksini pritišću sitne krvne žile koje ne mogu masnim stanicama dovoditi normalnu količinu krvi, odnosno hranjive tvari.

Celulit je popraćen oštećenjem okolnog tkiva koje postaje neelastčno, te tako dovodi do površinske deformacije kože u obliku jastučića i kvrgavih nakupina poznatih kao „narančina kora“, a pretežno se nakupljaju na bedrima, bokovima, nadlakticama, stražnjici i nogama. Činjenica je da se s celulitom bore čak i vrlo mlade djevojke, a podjednako su mu podložne žene idealne linije, one s viškom kilograma ili pak mršavice.

Obzirom da se celulit nalazi u dubljim dijelovima kože, ukoliko se ne liječi ima tendenciju povećavanja. Posljedica je pogoršanje celulita, oslabljeni tonus mišića – mlohavost, upalni procesi, usporena cirkulacija krvi što uzrokuje zadržavanje vode i potpuni zastoj razgradnje masti te otplavljivanje štetnih tvari. Tako celulit postaje ne samo estetski, nego i zdravstveni pa i psihološki problem.

Posljedice celulita zasigurno treba potražiti u genima, prehrani, nezdravom sjedilačkom načinu života, ali i u stresu i psihološkim pritiscima pod kojim većina populacije živi.

Svatko tko se želi riješiti ovog nadasve upornog napasnika ne smije očekivati uspjeh preko noći, već mora računati s dugotrajnom i teškom borbom na raznim frontama. To najčešće znači promijeniti režim prehrane i način življenja te povećati fizičku aktivnost. Treba ojačati vezivno tkivo, poboljšati cirkulaciju, smanjiti masnoće i ukloniti nakupljenu vodu.

Stručni tim u Priska Med ustanovi, je razradio i ustanovio kompletan medicinski tretman u borbi protiv debljine i celulita koji poprimaju razmjere epidemije, a sa čijim se posljedicama svakodnevno susrećemo u našoj praksi.
Pa smo krenuli od prevencije do vrlo složenog procesa liječenja.
Stručnim odabirom medicinskih postupaka, možemo iskazati zadovoljstvo dosadašnjim postignutim rezultatima.
Osmjeh, radost i samopouzdanje na licima naših klijenta, najveća su nam nagrada.

Limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita, te uklanjanje usporene limfe iz svih dijelova tijela . Tim se postupkom uklanja višak tekućine iz tkiva koje okružuje masne naslage, smanjuje se ukupna veličina celulitne tvorbe.
Ručnu limfnu drenažu primjenjujemo pojedinačno kod lica, nogu, ruku te trupa.
Aparatna limfna drenaža se koristi u tretmanu ruku i nogu.
Cijena limfne drenaže je 100,00 kn – 250,00 kn

Anticelulitna ručna masaža je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo poremećenu mikrocirkulaciju, stimuliramo matabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih tvari.
Cijena masaže je 120,00 kn – 250,00 kn

Body wrapping je tehnika umatanja tijela, nakon umasiranja pomno odabranih eteričnih ulja u kožu.

Termo deka je završni dio tretmana body wrappinga, u kojem se uslijed topline otvaraju pore na koži te se znojenjem pospješuje oslobađanje štetnih tvari iz organizma, a visoko penetrirajuća ulja ulaze u kožu te je toniziraju i čine elastičnom.
Cijena BW + TD je 140,00 kn
Cijena AMM + BW + TD je 240,00 kn

Savjeti o prehrani sa preporukom za pet obroka dnevno koji sadrže sve nutrijente, izbjegavanje zasoljene hrane, pijenje dovoljno tekućine.

Stručan savjet o pravilnom izboru tjelesne aktivnosti.

U borbi protiv celulita, debljine i različitih stanja edema, zdrave prehrambene navike, tjelesna aktivnost i njega kože, uz našu malu pomoć trebaju prerasti u životni stil!