TEAM BUILDING, Prosinac, 2014.

Događaj: Team building
Na adresi: kao i 2011.
Učesnici: 45 djelatnika
Organizatori: Ružica i Nikša
Nekako ti toplo u srcu bude, vidjeti na okupu cijeli tim. Osjećati da si dio nečega, bez obzira koji zadatak obavljaš, tko ti je šef, kojoj radnoj jedinici pripadaš.
Naše je druženje započelo u dva sata poslijepodne, i završilo duboko u noć. Umalo zakoračili u novi dan.Vatra u kominu je gorjela cijelu večer, grijala nas, spravljala izvrsnu večeru. Jedna je harmonika veselo svirala za svačiju dušu, od sevdaha do dalmatinskih, od narodnih do zabavnih, stopila se u akordima jedne Ruže crvene i pjesme sa najljepšeg otoka. Prsti su se iprepleli, pa kolom u tri koraka otplesali, ne klepečeći nanulama…… Rukama oko ramena ispleli vijenac prijateljstva, „vozili“ oko bogate trpeze.
„Stare seoske igre grade timove već stotinama godina!“ – pa smo se tako podijelili u četiri tima, dobili zadatke. Igra nošenja – trčanje do cilja sa žlicom u ustima i jajetom na njoj. Igra strpljenja – krompirom vezanim na užetu oko struka, gurali drugi na podu. Plesali za stolicu, igrali na balote. Asocijacijama pokušavali odgonetnuti ključno rješenje.
I pred sam kraj, podijelili medalje i poklone. One prave medalje, odnijeli smo svak sa sobom kući. Sretni što samo svojim prisustvom činimo uspješan tim, ili pak sa željom, da ćemo u danima pred nama, biti još bolji, još uspješniji.
Od srca hvala našim domaćinima!