Fizikalna terapija i medicina

Fizikalna terapija je metoda fizikalne medicine, koja koristi magnetizam,elektricitet, mehaničku energiju, toplinu, zvuk i svjetlost u cilju unapređenja zdravlja, sprječavanja i liječenja bolesti, te oporavkanakon bolesti i ozljeda. Usluge fizikalne terapije koje Vam možemo pružiti su:

Korektivna gimnastika za djecu

Korektivna gimnastika za djecu je terapijska metoda koja se koristi za poboljšanje motoričkih sposobnosti, ravnoteže i koordinacije kod djece s različitim tjelesnim problemima. To može uključivati ​​djecu s cerebralnom paralizom, Downovim sindromom, mišićnim poremećajima, traumatskim ozljedama i drugim tjelesnim poteškoćama.

ŠTO JE CILJ KOREKTIVNE GIMNASTIKE?

Cilj korektivne gimnastike za djecu je poboljšati pokretljivost zglobova, ojačati mišiće i poboljšati funkciju tijela. Tijekom tretmana, terapeuti koriste različite tehnike vježbanja, uključujući vježbe snage, istezanje, masažu, ravnotežu i koordinaciju kako bi pomogli djetetu da postigne bolju kontrolu nad svojim tijelom.

Dijete koje redovito sudjeluje u korektivnoj gimnastici može vidjeti poboljšanja u svom fizičkom zdravlju i sposobnosti da se nosi s tjelesnim zahtjevima svakodnevnog života.

LIJEČNICI

Naruči se

Otvori chat
Slobodno pitajte
Poštovani, kako Vam možemo pomoći?